Wednesday, March 31, 2010

BUKU MINGGU INI...

BEDAR SUKMA BISU


Karya Faisal Tehrani...

Ini buku akak aku...

Sebenar nya aku nk pnjam buku pasal Ikramah...
Tapi dia bagi buku ni, dia suruh baca...
Mana aku reti baca karya faisal Tehrani ni...

Aku baca prolog dia pn dh cannot go...
Har...Har...Har...

Jadi, aku x leh nk ulas apa2 pn...=>
Untuk review, gunakan lah pak google...

Akak aku suka buku ni sbb ada sign Faisal kot...



X pa la...
Bangsa membaca, Bangsa berjaya...

Tuesday, March 30, 2010

...

Kisah yang lalu usah dikenang...

Kalau dikkenang merajuklah hati...

CELAKA...

Kena ciriti-biriti...

Monday, March 29, 2010

MINATANG PELIHARAAN KU...

Tajuk mcm karangan...




Ini lah ikan laga ku...
Yang d beri oleh Cilai...
Aku nama kan sebagai Arnab...:-D
Suka ati aku la kn nk panggil apa kt minatang peliharaan aku ni...
Akuarium Jowin si rumet Abe punya...
Nanti dah ada akuarium sdiri, aku bagi blk...

BUKU KU SAYANG...

Update dari sini...

Ni la hadiah nya...

X sempat balut...

Ikat tali ja...

Lagi gambar waktu tukar-tukar hdiah di sini...

Nanti letak plak pa hdiah yg aku dapat...

Sunday, March 28, 2010

Thursday, March 25, 2010

GAMBAR MINGGU INI...

BBQ Gamelan I

BBQ Gamelan II

BBQ Gamelan III

BBQ Gamelan IV

BBQ Gamelan V (Aini & Faris)


BBQ Gamelan VI
Gambar2 waktu BBQ khas untuk sinior2 Gamelan...
Pada 05 Mac 2010...
Menggunakan Kamera Holga 135BC ku sayang...
Yeah...

Wednesday, March 24, 2010

BUKU KU...

Buku yg aku stori kt sini...

Sudah jadi milik orang...

Shahira namanya...

Wat tukar2 hadiah utk xtvt Kelab Kompang KUO...

Xsempat nk beli hadiah...

Bagi je lah buku yg aku ada...

Teharu lg...

Naseb bek dapat kt Shahira...

Kalau dapat kat laki2, sah2 jadi pekasam...

Har...Har...Har...

TERHARU LAGI...

Syatek follow plak...

Tuesday, March 23, 2010

Saturday, March 20, 2010

Thursday, March 18, 2010

BUKU MINGGU INI...

CINTA BERBALAS DI MEJA 17





Karya Irwan Abu Bakar...

Buku ni dah lama aku beli, tapi akak aku bwat harta...

Skang bru dapat balik kt aku...

Baru habes baca tadi...

Review daripada Dinsman...

Malas aku nk tulis apa yg best pasal buku ni, sama ja mcm Dinsman tulis...

Beli online d e-sastera...

Har...Har...Har...

Bangsa membaca, Bangsa berjaya...

Wednesday, March 17, 2010

GAMBAR MINGGU INI...

Awal Pagi I





Awal Pagi II





Awal Pagi III



Pemendangan dari tingkat 4 blok k7d KUO...

Bangun pagi2 sebab nk tangkap gambar...=>
Dengan kamera baru ku: Holga 135BC;


Yeah...

TAK DA SEBAB...

Jangan tanya...