Friday, April 30, 2010

AL-FATIHAH...

"TOLONG JANGAN TEMBAK KEPALA AKU JIKA AKU BAWA LAJU"

pesanan untuk PdRM...

Sumber...

Thursday, April 29, 2010

GILA ENGKAU...

25 perkataan
Speedtest
Har...Har...Har...
Sebab 2 aku x minat taip banyak-banyak...
Har...Har...Har...

YEAH...

Abes dah pepereksaan...

Nantikan kepulangan aku...

Wednesday, April 28, 2010

I WALK TO SCHOOL BY BUS...

Di dalam beg ku ada pensel box...

Di dalamnya ada pensel...

Har...Har...Har...

Aku ada banyak beg galas yang mcm ni...

Memang aku kumpul...

Beg free kn, sapa x suka...

Yang mana x da gambar...

Aku conteng-conteng la...=>

Beg lain akn menyusul...

Ayat pada beg 2, inspirasi dr adik aku yang paling kechil...

BUKU MINGGU INI...

GEDUNG KARTUN
PERAK DARUL KARTUN
ISU DALAM KARTUN VOL:01


Inilah buku-buku yang d pnjam x reti nk d pulangkan...


Aku dh bjaya mdapatkannya kembali...


Ni pun aku bukan beli online...


Beli kt stadium kajang...


Ada malam pesta muda mudi kot wktu 2...


Tuesday, April 27, 2010

SALAM RINDU - TIPE-X



Lagu ska yang pertama aku dengar...

Sangat menarik...

Dari Tipe-X...

Liriknya Salam Rindu

Saat bulan purnama bersinar
Terangi malamku teringat padamu
Dan kukirimkan salam tentang rasa rinduku
Bersama angin malam, kusetia menunggu
Mimpikan .. mimpikan aku, oh sayangku
Peluk erat hati ini dan jagalah selalu
Dan kan kudendangkan lagu ini untukmu
Dengarlah ?
Dengarlah ? sayang

Ingatlah saat kita bersama
Kau pegang tanganku, kutatap matamu
Semua terasa indah tak seorangpun mengganggu
Bersedih dan tertawa, kita tetap bersatu
Bintang benderang secerah hatiku
Yang selalu terbayang kekasihku sayang
Di setiap mimpimu ku kan selalu berdendang
Dengarlah ?
Dengarlah ? sayang

Reff :

Kuatkanlah dinding hati
Janji kita tak akan pernah terbagi
Biar malam terus berganti
Yakinlah kau tetap bungaku
Genggam erat hatiku ini
Kan kuciptakan damai untukmu
Biar bulan terus berlalu
Yakinlah kau tetap bungaku
Yakinlah kau tetap milikku
Yakinlah kau tetap bungaku
Sayangku ?

Download...

---TEKA-TAIK-TEKI---

Soklan untuk Shahir...

Hari apa org semyang Jumaat???

Monday, April 26, 2010

TIPS JAWAB EXAM...

Jawab bagi betol...

Jawab ikot skema...

Komfem dekan...

Sunday, April 25, 2010

...

Yakinlah ra'ayat pasti menang...

Saturday, April 24, 2010

...

Waktu sedeh dengan hujan dan bunyi guruh...

Har...Har...Har...

Friday, April 23, 2010

DARI SAHABAT UNTUK SAHABAT...

Teman...

Tiada lagikah kalimah2 nasihat untuk ku???

Tiada lagikah kata2 gurau senda mu???

Tiada lagikah kisah tangisan pejalanan hidup mu???

Tiada lagikah tiupan semangat pelengkap hidup ku???

Apakah kau sudah tak berdaya???

Yakinlah, Allah sentisa ada...

Untuk mu... :-D

Salamat malam...

Thursday, April 22, 2010

MINATANG PELIHARAAN KU...

Beliau maseh hidup...

Yeah...

GAMBAR MINGGU INI...

Aku
Ini gambar dari roll 1 llagi...
Sudah bertambah jd 3 roll yg x d cuci...
Mana nak cari peruntukan???
Bwat paperwork antar kt pengetua uo bleh dapat x???
Sapa ada bju aspirasi??? nk pnjam...

...

Cuti yang penoh dengan kaseh sayang...

Tuesday, April 20, 2010

Sunday, April 18, 2010

...

Dok rumah...

Makan, berak...

Friday, April 16, 2010

GILA...

Kuasa membeli ditangan anda...






Kisah bermula di pertama komplex...
Berjalan2 mencari bahan...
Masuk kedai cd, nak cari cd Dum Dum Tak...
Tp tejumpa kaset 1 rm8, 2 rm10...
Aku angkut 2, Tribute t0 Oasis, ng Reel Big Fish - Cheer Up!
Yang gila nya, aku xda walkman...

JAMBAN...

Pagi2 aku tido...

Jangan tepon...

DAH SAMPAI RUMAH...

Jangan ditangisi pemergian ku...

Pening kpala, x ckup tidoq...

Wednesday, April 14, 2010

BUKU MINGGU INI...

ISU DALAM KATAK

Cover depan

Cover belakang

Majalah/buku ni dibeli di pasar malam semalam...
Har...Har...Har...
Memang dh lama nk beli, tp x bkesempatan...
Semenjak 2 menjak ni dapat rezeki lebih, ALHAMDULILLAH...
Tapi ada org pinjam x reti pulang...
Sama cam aku...
Boleh beli online di sini...
Yeah...

YEAH...

Hati senang...

Jiwa tenang...

Monday, April 12, 2010

Sunday, April 11, 2010

ESOK PEPEREKSAAN...

Doakan kejayaan aku dan kawan...

Usaha Doa Tawakal...

Pohon ampun dan maaf...

Saturday, April 10, 2010

GGC DI MANA-MANA...


Sumber gambar...

BUKU MINGGU INI...

X da buku...

Kepada shahira...

Nk pnjam buku???

Datang ke pejabat saya...

2 ayat pengetua 2...

Friday, April 9, 2010

...

Taip mesej lagi banyak dari taip asignment...

Wednesday, April 7, 2010

KASUTKU YANG KOOL...

Ini kasut ku...




Dibeli di bundle, kelantan x clap aku...



Ada gambar mickey mouse...
Patot ada tikus dalam bilik aku...


Koyak yang kool...

Dah 5 tahun kot kasut ni dalam simpanan...

Kadang2 ja pakai...


Gaya ikatan yang kool...
Di sini Insipirasi...


Kasut besama kaki...
dengan sarong...

yeah...

...

Aku dah lapaq...

Tuesday, April 6, 2010

SUDAH BERANI...

Semut-semut masuk dalam gula...

Cam na nk bncuh teh pas ni???

Bukti d bawah...

Yang bintik-bintik hitam 2 adalah semut...





Naseb bek aku ni sorang yg penyayang...




Penyayang terhadap minatang...




Penyayang terhadap alam skitar...

Sunday, April 4, 2010

BAITI JANNATI...

Ini rumah ku...

Rumah ku huru hara...

Ruang makan
Ini bilik org pompuan
besepah
Bilik Syukri & Salleh
Menjadi perebutan
Aku yang penat
Ruang tamu & menonton tv
Salleh yg buwat2 sebuk
Ruang makan
Ruang ni ja yg menjadi tempat bhibur ktika huru hara
Dari pandangan luar
dengan mesin yg boleh mbasuh kain
Dia buwat2 studi
Ni lah rumahku syurga ku...
Waktu drenovet...
2008 kot...
Nnt hasil drpd renovet pula mnyusul...
yeah...

Saturday, April 3, 2010

KESAN-KESAN YANG BUKAN DARIPADA SEBAB MEROKOK...

Batok-batok-batok...

Sakit dada...

Takubin...

GAMBAR MINGGU INI...

BUDAK-BUDAK KUO (KURANG UPAYA OTAK)
Labu & Naim
Cilai
Uzai Si Pencuri Makanan

Epin & Anep

Pizi

Pizi (Hitam Putih)
Ada jugak yang tergolong dalam golongan takubin...
Ada 2 roll lagi yang x cuci...
Harap ada dana untuk mencuci gambar...

Thursday, April 1, 2010